ADO maakt terugkeer van verloren zoon Immers wereldkundig: Twee mooie jaren

ADO maakt terugkeer van verloren zoon Immers wereldkundig: "Twee mooie jaren"

03-07-2017 19:35
44

ADO Den Haag heeft Lex Immers weer in de armen gesloten. De clubloze middenvelder heeft een tweejarig contract getekend bij zijn oude liefde. Dat meldt ADO maandagavond via de officiële kanalen. Immers (31) gaat in het Kyocera Stadion met rugnummer 10 spelen. 

"Met Lex halen we een uitstekende voetballer in huis. Ook als mens past Lex natuurlijk perfect bij deze club", vertelt technisch manager Jeffrey van As op de website van ADO. "Hij bezit de mentaliteit die bij ADO Den Haag hoort; passie, strijd en Haagse bluf."

"Supporters waarderen dat zeer in hem. Lex heeft de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan, die bij ons absoluut van pas zal komen. Bijkomend voordeel is dat Lex de club al goed kent. En hij is uiteraard een geweldig uithangbord voor ADO Den Haag. We kijken uit naar twee mooie jaren."

Immers maakte in 2007 zijn debuut in het profvoetbal namens ADO. Vijf jaar later verkaste hij naar Feyenoord. Later speelde de Hagenaar ook nog voor Cardiff City en Club Brugge. Afgelopen maand liet Immers zijn contract in België ontbinden.