Nieuwe uitgaande PSV-transfer: 'Ontwikkelen tot een betere speler'

Nieuwe uitgaande PSV-transfer: 'Ontwikkelen tot een betere speler'

03-07-2017 21:37
18

Menno Koch verruilt PSV voor NAC Breda. Beide partijen zijn een overgang van de 23-jarige verdediger overeengekomen. In Breda tekent Koch voor drie seizoenen.

Koch had een goed gevoel na het eerste gesprek met NAC. "Ik ben overtuigd geraakt van het plan dat ze voor mij voor ogen hebben", zo klinkt het op de site van de promovendus. "Ik denk dat ik me hier kan ontwikkelen tot een betere speler. Daarnaast heb ik nog steeds warme gevoelens bij de supporters en een goed gevoel bij de gehele uitstraling van de club vanuit mijn vorige periode bij NAC."

Wedden

Meer odds

Technisch directeur Hans Smulders denkt dat hij met Koch een speler met 'veel potentie' heeft binnengehaald. "Door zijn constante motivatie om iedere dag beter te willen worden, zijn wij ervan overtuigd dat hij zich binnen de randvoorwaarden die wij bieden nog verder gaat ontwikkelen. In zijn eerdere periode bij NAC heeft hij als voetballers en persoon al een goede indruk achtergelaten. Hij weet wat er bij een club als NAC gevraagd wordt op en ook buiten het veld."