'Juventus denkt aan Tete: achtergebleven Ajacied op imponerend lijstje'

'Juventus denkt aan Tete: achtergebleven Ajacied op imponerend lijstje'

04-07-2017 08:28
34

Kenny Tete is één van de spelers die bij Juventus in beeld is om de opvolger te worden van Dani Alves. De Italiaanse krant La Stampa meldt dat dinsdag. Mino Raiola is momenteel op zoek naar een nieuwe club voor de 21-jarige Tete. De rechtsback mag vertrekken bij Ajax. 

Afgelopen weekend zette Ajax koers naar Oostenrijk voor een trainingskamp. Tete bleef achter in Amsterdam; zijn werkgever geeft hem tijd en ruimte om een andere club te vinden. Olympique Lyon en Internazionale zouden in de markt zijn voor de Oranje-international. Mogelijk mengt ook Serie A-kampioen Juve zich dus in de strijd.

Wedden

Meer odds

De Oude Dame zoekt naar een vervanger voor Dani Alves, die afgelopen week zijn contract liet ontbinden. Tete is zeker niet de enige naam op het lijstje van Juventus. Ook Mattia De Sciglio (AC Milan), Serge Aurier (Paris Saint-Germain) en Danilo (Real Madrid) zijn in beeld. Tete is sowieso de goedkoopste optie. Hij kost naar verluidt vier miljoen euro.

Raiola gaat komende week om de tafel zitten met de leiding van Juventus, weet La Stampa. Onderwerp van gesprek is dan PSG-middenvelder Blaise Matuidi. Mogelijk komt dan ook een eventuele Tete-deal aan de orde.