'En persoonlijk vind ik het leuk om met Stam samen te werken, hij verdient dit'

'En persoonlijk vind ik het leuk om met Stam samen te werken, hij verdient dit'

04-07-2017 20:51
1

Jaap Stam tekende dinsdag een nieuw contract bij Reading, waardoor hij tot 2019 verbonden is aan de club. De beleidsbepalers zijn erg blij met de contractverlenging van Stam.

"Mijn zus en ik zijn blij dat Stam heeft ingestemd met het ondertekenen van zijn nieuwe contract", zegt grootaandeelhouder Dai Yongge op de clubsite. Zijn zus is eveneens aandeelhouder. "We zullen hem helpen een team op te bouwen dat bovenin kan meespelen in het Championship." 

Brian Tevreden, technisch directeur bij Reading, is eveneens in zijn nopjes. "Ik vind het geweldig dat Jaap dit nieuwe contract heeft getekend. Dit zorgt voor constistentie bij de club. Zijn leiderschap gaat komend seizoen van enorme waarde zijn. En persoonlijk gezien vind ik het heel leuk om met hem samen te werken. Hij verdient dit echt."

Ook directeur Nigel Howe is in zijn nopjes met het aanblijven van Stam. "Het is een belangrijk moment voor de club. Het is een geweldig moment om nu bij Reading te zijn. We hebben veel ambitie en we hebben veel vertrouwen na het succes van afgelopen seizoen. Ik ben blij dat hij zijn handtekening heeft gezet."

Stam schopte het afgelopen seizoen tot de finale van de play-offs voor promotie. Na strafschoppen liep Reading Premier League-voetbal mis, waardoor het komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland speelt.