Streppel: 'Het gaat nu beginnen, het gaat lopen, we zullen zien wie erbij komen'

Streppel: 'Het gaat nu beginnen, het gaat lopen, we zullen zien wie erbij komen'

04-07-2017 23:25
7

Bij sc Heerenveen wordt achter de schermen druk gewerkt aan de selectie voor komend seizoen. Trainer Jurgen Streppel wacht ondertussen rustig af en weigert de druk op technisch manager Gerry Hamstra op te voeren.

"Intern weet iedereen wat wij willen", zegt Streppel dinsdagavond tegen Omroep Fryslan. "Gerry is daar heel druk mee. En wij zijn bezig met de spelers die we nu hebben, dat doen we met ziel en zaligheid. Donderdag en vrijdag komen de internationals terug. Het gaat nu beginnen, het gaat nu lopen, we zullen zien wie we er dan nog bij krijgen."

Volgens de regionale omroep zoekt Heerenveen nog naar een vleugelverdediger (links of rechts) en een vleugelspeler. Daarmee lijkt de club in te spelen op een vertrek van Sam Larsson, die bij het juiste bod mag vertrekken.

Heerenveen draaide dinsdag ondertussen warm tegen de amateurs van Buitenpost. De Frieze profs wonnen met 16-1. Streppel: "Of het nou 4-1, 14-1 of 24-1 maakt volgens mij helemaal niet uit. Voetbal is vermaak voor de mensen. Dat hebben Buitenpost en wij prima gedaan."