'Leegloop dreigt: kersvers Oranje-international in verband gebracht met PSV'

'Leegloop dreigt: kersvers Oranje-international in verband gebracht met PSV'

05-07-2017 08:48
46

Sergio Padt wordt in verband gebracht met een transfer naar PSV. Dat meldt het Dagblad van het Noorden woensdag. De Eindhovenaren hebben behoefte aan een extra sluitpost nu Remko Pasveer en Hidde Jurjus (tijdelijk) vertrekken.

Pasveer staat op het punt om over te stappen naar Vitesse, terwijl Jurjus komend seizoen op huurbasis ervaring opdoet bij Roda JC in de Eredivisie. Daarnaast zou eerste doelman Jeroen Zoet wel eens een stap kunnen maken. Zijn naam viel al bij Napoli.

Om een keeperstekort te voorkomen, klopt PSV dus mogelijk aan bij Padt. De 27-jarige goalie van FC Groningen, die onlangs werd opgeroepen voor Oranje, is daar echter niet van op de hoogte. "De keeperscarrousel begint te draaien, maar op dit moment is er niets concreets en ga ik er gewoon vanuit dat ik me op 12 juli bij FC Groningen meldt", laat hij weten aan de regionale krant.

Groningen verwacht ondertussen Todd Kane snel te kunnen presenteren. "Uiteraard willen wij Kane tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden huren van Chelsea, maar je begrijpt ook dat Chelsea niet de meest gemakkelijke partner is om mee te onderhandelen. Ik verwacht er desondanks op korte termijn uit te komen", zegt algemeen directeur Hans Nijland.