'FC Twente haalt vleugelaanvaller naar Enschede: huur met optie tot koop'

'FC Twente haalt vleugelaanvaller naar Enschede: huur met optie tot koop'

06-07-2017 11:10
6

FC Twente gaat zich versterken met Nikola Gjorgjev. Dat meldt TC/Tubantia donderdag. De negentienjarige aanvaller wordt voor twee jaar gehuurd van Grasshoppers. Twente heeft een optie tot koop bedongen, weet Tubantia. 

Gjorgjev is een vleugelaanvaller uit Macedonië. Afgelopen maand kwam hij met zijn land nog uit op het EK onder 21 jaar. Gjorgjev speelde ook al vijf interlands voor het A-team  De tiener maakte in 2015 zijn debuut voor Grasshoppers. Hij slaagde er de afgelopen seizoenen niet om bij de Zwitserse club een basisplaats af te dwingen. 

Twente-directeur Jan van Halst zei afgelopen week al dat de formatie uit Enschede zich koste wat kost wil versterken met een nieuw buitenspelers. De bezetting is daar matig na het vertrek van onder meer Dylan Seys en Yaw Yeboah. De vraag is of de transfer van Aron Sigurdarson nu definitief van de baan is

Twente neemt donderdag mogelijk ook afscheid van een speler. Kamohelo Mokotjo is naar Engeland vertrokken om daar een contract te tekenen bij Brentford.