Dortmund stelt vraagprijs vast op 70 miljoen euro: Dat hebben we afgesproken

Dortmund stelt vraagprijs vast op 70 miljoen euro: "Dat hebben we afgesproken"

06-07-2017 23:23
15

Peter Bosz begint begint vrijdag mét Pierre-Emerick Aubameyang aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij Borussia Dortmund. Dat betekent niet dat de Gabonese doelpuntenmachine er ook bij de seizoenstart in augustus bij is.

Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn de laatste weken afgehaakt voor de 28-jarige Aubameyang, maar een transfer is nog altijd mogelijk. Dat laat technisch directeur Michael Zorc weten aan WAZ. "Op dit moment gaan we er hoe dan ook van uit dat Aubameyang hier blijft", aldus Zorc.

Helemaal zeker van zijn zaak kan hij niet zijn. Dortmund is vanaf zeventig miljoen euro bereid om te praten. "Dat hebben we zo met Auba afgesproken", vervolgt de Dortmund-directeur, die rustig wacht op eventuele beweging rond de spits. "Ik kan er nu niet meer over zeggen."

Aubameyang heeft in Dortmund een contract tot medio 2020. Op dit moment ligt een transfer naar China het meest voor de hand. Tianjian Quanjian zou bereid zijn hem een vierjarig contract ter waarde van 120 miljoen euro netto aan te bieden, maar Dortmund heeft nog geen officiële aanbieding ontvangen uit China.