'Koeman niet tevreden na Rooney en Klaassen: bod van 36 miljoen op komst'

'Koeman niet tevreden na Rooney en Klaassen: bod van 36 miljoen op komst'

07-07-2017 08:51
23

Hoewel Everton al Davy Klaassen verwelkomde en ook de komst van Wayne Rooney in de maak is, heeft Ronald Koeman de interesse in Gylfi Sigurdsson allerminst laten varen. The Toffees gaan een nieuw bod uitbrengen op de IJslander.

Althans, dat meldt The Daily Mail vrijdag. Everton aast de hele zomer al op de komst van Sigurdsson, maar vooralsnog is Swansea City de grote stoorzender. De club uit Wales wees eerder een bod van 30,5 miljoen euro af, maar Everton wil desondanks een nieuwe poging wagen. De hoop is dat Swansea zich schappelijker opstelt nu het Roque Mesa heeft vastgelegd.

Koeman heeft groen licht gegeven voor een nieuw bod van ruim 36 miljoen euro op Sigurdsson, die het afgelopen seizoen negen keer scoorde in 38 Premier League-optredens. De 27-jarige aanvallende middenvelder moet na Klaassen, Jordan Pickford, Michael Keane en Sandro Ramirez de volgende grote aankoop worden. Daarnaast is Wayne Rooney hard op weg naar Goodison Park.

De Engelsman komt vermoedelijk transfervrij over van Manchester United. Everton zoekt daarnaast naar een opvolger van Romelu Lukaku, die de omgekeerde weg van Rooney bewandelt. Arsenal-spits Olivier Giroud is daarvoor in beeld.