VVV strikt derde zomerversterking: drievoudig international naar Venlo

VVV strikt derde zomerversterking: drievoudig international naar Venlo

08-07-2017 09:50
9

VVV-Venlo heeft zich officieel versterkt met Terry Antonis. De Australisch-Griekse middenvelder, die overkomt van PAOK Saloniki, is na Lars Unnerstall en Tarik Tissoudali de derde versterking van de promovendus.

Antonis werd vrijdag medisch gekeurd en zette zijn handtekening onder een tweejarig contract. Hij sluit volgende week aan bij de spelersgroep VVV, die op trainingskamp gaat in Den Haag. "Ik ben blij met VVV. Ik was hier al eens met Jong-Australië dus het stadion is niet nieuw voor me. Ik heb er enorm veel zin in om de mensen hier te laten zien wat ik in mijn mars heb", aldus Antonis op de website van zijn nieuwe club.

VVV typeert de nieuweling als een 'balvaardige middenvelder met veel loopvermogen'. Naast PAOK Saloniki speelde Antonis voor Sydney FC, Veria en Western Sydney Wanderers. Hij is tevens drievoudig international van Australië. Stan Valkcx, manager voetbal van VVV, is blij met de afgeronde transfer. "Hij is een veelzijdige middenvelder die kwaliteiten heeft die we nodig hebben in de Eredivisie." VVV doet geen mededelingen over een eventuele transfersom.