Cocu verwacht nog transfervuurwerk: 'Willen de selectie snel op orde hebben'

Cocu verwacht nog transfervuurwerk: 'Willen de selectie snel op orde hebben'

08-07-2017 18:56
16

Phillip Cocu verwacht dat zijn selectie nog een kwaliteitsimpuls zal krijgen deze zomer. Dat zegt de oefenmeester van PSV na afloop van RKC Waalwijk - PSV (0-2). 

Hirving Lozano werd gehaald, maar daar staat het vertrek van onder meer Héctor Moreno en Andrés Guardado tegenover. "We hebben natuurlijk elk jaar met deze periode te maken en gaan niet overhaast te werk", zegt Cocu tegen het Eindhovens Dagblad. "Aan de andere kant willen we onze selectie natuurlijk ook snel op orde hebben. Het is nu nog niet zo dat ik kan zeggen dat er op korte termijn iets valt", doelt hij op een transfer.

Wedden

Meer odds

Tijdens het oefenduel mocht de achttienjarige Cody Gakpo zich bewijzen. Hij debuteerde en gaf een assist op de 0-1 van Steven Bergwijn. "Hij speelt nog bij de onder 19, maar soms is het ook goed om zo'n speler een keer in een wedstrijd de kans te geven. Hij heeft een flinke groeispurt gehad en lag er vorig jaar met een blessure een tijd uit. We hebben hem goed gevolgd en wilden hem nu een keer hier aan het werk zien", aldus Cocu.