'De Boer denkt na Cillessen ook aan andere oud-Ajacied van FC Barcelona'

'De Boer denkt na Cillessen ook aan andere oud-Ajacied van FC Barcelona'

09-07-2017 10:43
42

Frank de Boer heeft lucht gekregen van de uitzichtloze situatie van Thomas Vermaelen bij FC Barcelona. De kersverse manager van Crystal Palace wil de 31-jarige Belg dan ook naar de Premier League halen.

Het Spaanse Sport meldt dat Crystal Palace interesse heeft getoond in Vermaelen. De Boer wil de kern van zijn elftal versterken en denkt met Vermaelen een buitenkansje gevonden te hebben. Aangezien de verdediger overbodig is bij Barcelona, kan hij voor een prikje worden losgeweekt in Camp Nou.

Vermaelen ziet een terugkeer naar Engeland zelf ook wel zitten, zo weet The Daily Mirror. Londen, waar hij in het verleden ook al woonde, geniet daarbij zijn voorkeur. Daarnaast beseft de oud-Ajacied dat hij aan spelen toe moet komen om een plekje in de Belgische selectie voor het WK 2018 af te dwingen.

Overigens werkten Vermaelen en De Boer niet met elkaar samen bij Ajax. De Belg was al vertrokken, toen de voormalig Oranje-international in 2010 het stokje overnam bij het eerste elftal. De Boer werd ook al gelinkt aan Jasper Cillessen van Barcelona.