'Feyenoord had akkoord voor 6 miljoen, PSV verhoogde bod zaterdag flink'

'Feyenoord had akkoord voor 6 miljoen, PSV verhoogde bod zaterdag flink'

09-07-2017 18:30
84

Feyenoord had een akkoord met AZ over een transfer van Derrick Luckassen, maar de verdediger van de Alkmaarders wil naar PSV vertrekken. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Luckassen 'per se' naar PSV wil verkassen en dus niet naar de kampioen van Nederland. 

Wat PSV gaat betalen voor de 22-jarige verdediger - die ook als middenvelder uit de voeten kan - is nog onduidelijk. Aan het eind van de middag meldde Voetbal International dat Luckassen spoedig een vijfjarig contract gaat tekenen bij PSV. Tegenover het ED ontkent PSV een akkoord met AZ. Dat hoeft echter niets te betekenen: ook bij de transfer van Andrés Guardado naar Real Betis ontkende PSV een deal, terwijl die er wel was. 

Door de concurrentie van Feyenoord moest PSV een schepje bovenop een eerder bod doen. Zaterdag gooide PSV een half miljoen tot een miljoen euro bovenop een reeds uitgebracht bod, waardoor een akkoord met AZ werd bereikt. Feyenoord zou zes miljoen euro hebben overgehad voor de diensten van Luckassen. Maandag vertrekt PSV naar Verbier (Zwitserland) voor een negendaags trainingskamp. Als alles meezit kan Luckassen mee afreizen.