'PSV neemt Maher ondanks mogelijke transfer mee, onzekerheid rond Ritzmaier'

'PSV neemt Maher ondanks mogelijke transfer mee, onzekerheid rond Ritzmaier'

10-07-2017 08:13
17

Adam Maher gaat gewoon met PSV mee op trainingskamp naar Zwitserland, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De selectie van Phillip Cocu vertrekt maandag, om zich negen dagen voor te bereiden tussen de Zwitserse Alpen. 

Het is nog onduidelijk of Maher komend seizoen het shirt draagt van PSV. De middenvelder lijkt niet op een basisplek te hoeven rekenen en de Eindhovense club lijkt te willen meewerken aan een vertrek van Maher. Voor Maher is zowel een verkoop als vechten voor zijn kans bij PSV een optie, liet hij eerder weten. Er is onder meer vanuit Turkije interesse in Maher, die afgelopen seizoen al op huurbasis voor Osmanlispor speelde.

Of Marcel Ritzmaier mee afreist naar het Zwitserse Verbier, is nog onduidelijk. De Oostenrijker heeft van PSV de ruimte gekregen om te onderhandelen met het Poolse Arka Gdynia. PSV speelt tijdens het trainingskamp drie oefenwedstrijden. Woensdag is FC Sion de tegenstander, zondag AS Monaco en volgende week dinsdag wordt er geoefend tegen Grashopper. 

Mogelijk kan PSV in de loop van deze week een nieuw gezicht verwelkomen in Zwitserland. De kans is groot dat Derrick Luckassen spoedig een contract tekent in Eindhoven en vervolgens afreist naar La Suisse.