NEC hoort kassa rinkelen door Dumic: 'Voor de eerste divisie een toptransfer'

NEC hoort kassa rinkelen door Dumic: 'Voor de eerste divisie een toptransfer'

10-07-2017 11:01
23

Officieel is de transfer nog niet, maar het is een kwestie van tijd voordat Dario Dumic door FC Utrecht wordt gepresenteerd. Bij NEC zijn ze blij met de aanstaande transfer.

Hoeveel de Nijmegenaren verdienen aan de transfer is niet bekend, maar technisch directeur Remco Oversier is tevreden met het transferbedrag. Zijn tot medio 2019 lopende contract wordt door de Domstedelingen afgekocht. "Dan staat alleen een medische keuring een transfer nog in de weg", aldus Oversier in de Gelderlander. "Over het bedrag dat wij ontvangen, doe ik geen uitspraak. Maar voor de eerste divisie is dit een toptransfer."

"Als club mogen we daar best trots op zijn. Dit bewijst dat we waarde op het veld hebben staan", vervolgt Oversier, die niet van plan is een vervanger voor Dumic te halen. Met Robin Buwalda en Frank Sturing heeft de club al twee rechter centrale verdedigers in de selectie. "Die positie hebben we dubbel bezet, net als veel andere plekken. Wij zijn alleen nog op zoek naar een linker centrumverdediger en een linksback."