Ajax verhuurt aanvaller voor de derde keer: Zij gaven me direct een goed gevoel

Ajax verhuurt aanvaller voor de derde keer: "Zij gaven me direct een goed gevoel"

10-07-2017 13:06
25

Zakaria El Azzouzi speelt komend seizoen weer in Rotterdam. Na een verhuurperiode bij Sparta leent Ajax hem nu voor één jaar uit aan Excelsior.

Dat bevestigen beide clubs via de officiële kanalen. El Azzouzi (21) had in Amsterdam geen uitzicht op speelminuten en kan op Woudestein wel rekenen op een kans in het eerste elftal. "Ik heb een goed gesprek gevoerd met trainer Mitchell van der Gaag en Ferry de Haan, zij gaven me direct een goed gevoel", reageert de aanvaller op de website van Excelsior.

"Het is een kleine, warme club. Er heerst een echt familiegevoel, dat spreekt me aan. Daarnaast heeft Excelsior een stabiel seizoen gedraaid", vervolgt El Azzouzi. "Persoonlijk wil ik het beste van mijzelf laten zien en ik ben blij dat Excelsior mij de kans biedt om dat te laten zien op Eredivisie-niveau. Ik ga morgen voor het eerst kennis maken met de groep, ik heb er zin in."

Het is de derde keer dat El Azzouzi door Ajax wordt verhuurd aan een Eredivisie-club. Eerder speelde de aanvaller, die in Amsterdam een contract tot de zomer van 2020 heeft, bij FC Twente en Sparta. Bij Excelsior is hij na Desevio Payne, Lorenzo Burnet en Ali Messaoud de vierde versterking.