Castro doet bizar boekje open: 'Ze bleken een totaal andere doelman te zoeken'

Castro doet bizar boekje open: 'Ze bleken een totaal andere doelman te zoeken'

10-07-2017 15:52
27

De transfer van Bram Castro naar AA Gent is afgeketst op onoverbrugbare meningsverschillen. Dat claimt de Belgische doelman, die maandag de training hervatte bij Heracles Almelo.

Castro was een week geleden op weg naar Gent, terwijl Heracles de transfer zondag al bevestigde. Het hele feest ging echter niet door. Het verhaal van de 34-jarige keeper leest als een slecht boek. "De donderdag voor de eerste training kreeg ik het bericht dat AA Gent mij wilde overnemen", steekt Castro van wal op de website van Heracles.

Wedden

Meer odds

"Op zaterdagavond waren de clubs akkoord. Zondag volgde het afscheid van de groep en de club en heb ik mijn spullen gepakt. Maandag heb ik met AA Gent gesproken over de laatste details van de overgang. Toen ging het mis. Zij bleken een totaal ander type doelman te zoeken dan ik ben. De meningsverschillen lagen daardoor zover uit elkaar dat het beter was om niet de samenwerking aan te gaan."

Castro kan het nog niet geloven. "Ik ben een rustige keeper die geen gekke dingen doet en gewoon zijn mannetje staat. Zij zochten een keeper van het tegenovergestelde soort. Dat is raar, gezien de moeite die door hen genomen is en de overeenkomst die gesloten werd met Heracles Almelo. Ze hadden blijkbaar toch geen goed beeld van wie Bram Castro is."