'Feyenoord lijkt eruit: neo-international van Oranje moet Kongolo opvolgen'

'Feyenoord lijkt eruit: neo-international van Oranje moet Kongolo opvolgen'

10-07-2017 16:12
54

Feyenoord lijkt eruit wie Terence Kongolo moet opvolgen als linksback van Feyenoord. In Portugal wordt gemeld dat Marvin Zeegelaar (26) in de concrete belangstelling staat van de Rotterdammers.

Het Portugese Record schrijft dat Zeegelaar, speler van Sporting Portugal, op de nominatie staat om op huurbasis naar Feyenoord te verkassen. Hij zou de favoriet zijn van trainer Giovanni van Bronckhorst, zelf voormalig linksback. Een mogelijke deal tussen Sporting en Feyenoord moet in de loop van deze week vorm gaan krijgen.

De komst van Zeegelaar is haalbaar, omdat hij onder trainer Jorge Jesus niet meer zeker is van speelminuten. Met Fabio Coentrão, die overkwam van Real Madrid, haalde Sporting vorige week een stevige concurrent in huis, terwijl een andere nieuwkomer, Jérémy Mathieu (FC Barcelona), ook uit de voeten kan als linksback.

Zeegelaar, die eerder dit jaar voor het eerst werd opgeroepen voor Oranje maar niet in actie kwam, staat verder in de belangstelling van clubs uit Frankrijk en Italië. Hij heeft een ontsnappingsclausule van 4,5 miljoen euro in zijn tot medio 2020 lopende contract staan. Feyenoord lijkt de oud-Ajacied te prefereren boven Ridgeciano Haps (AZ).