Mourinho: 'Normaal dat hij bij de grootste club ter wereld wil spelen'

Mourinho: 'Normaal dat hij bij de grootste club ter wereld wil spelen'

10-07-2017 18:44
38

Manchester United heeft maandag de komst van Romelu Lukaku bevestigd. De 24-jarige Belgische international tekent een contract voor vijf jaar, met een optie voor een zesde seizoen.

Manchester United maakte zaterdag al bekend overeenstemming te hebben bereikt met Everton. De spits kost de club naar verluidt zo'n 85 miljoen euro. Hij is de opvolger van Zlatan Ibrahimovic, wiens contract niet werd verlengd. De Zweed staat de komende maanden nog aan de kant met een knieblessure.

Wedden

Meer odds

Volgens coach Jose Mourinho is Lukaku een logische keuze. "Het is een grote speler en een grote persoonlijkheid. Het is normaal dat hij zijn loopbaan bij de grootste club ter wereld wil voortzetten. Hij zal zich snel welkom voelen en ik kijk er naar uit om weer met hem samen te werken." De twee werkten eerder samen bij Chelsea.

De Rode Duivel noemt zijn komst naar Manchester 'de kans van zijn leven'. "Dit kon ik niet afwijzen. Ik kan niet wachten tot ik voor het eerst voor de ogen van 75.000 toeschouwers kan gaan spelen."