Permanente Ajax-transfer is mogelijk: 'Hij is in beeld. We zullen het zien'

Permanente Ajax-transfer is mogelijk: 'Hij is in beeld. We zullen het zien'

10-07-2017 21:26
3

Ondanks dat Ajax-doelman Indy Groothuizen momenteel nog geblesseerd is, overweegt Nordsjaelland om hem definitief over te nemen van de Amsterdammers. De doelman speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor de Denen.

Nordsjaelland is op zoek naar een doelman en Groothuizen blijft ondanks zijn blessure een optie, meldt Tipsbladet. De sluitpost was basisspeler bij de club, tot hij geblesseerd raakte. Zijn contract bij Ajax loopt in de zomer van 2018 af. Als hij terugkeert, moet hij de concurrentie aangaan met onder andere Norbert Alblas.

Technisch directeur Victor Jensen van Nordjsaelland bevestigt dat Groothuizen op het lijstje van de club staat. "Zijn huurperiode is ten einde gekomen, maar het is niet zo dat wij hem dan vergeten. Hij is nog steeds geblesseerd, daarom kunnen we momenteel niet met hem in gesprek gaan om te praten over de toekomst. Hij is in beeld, maar door zijn blessure kan hij de concurrentiestrijd niet aangaan. We zullen zien wat er gebeurt. We zijn in ieder geval op zoek naar een nieuwe keeper."