'Mijn verhuurperiode was een realitycheck. Ik moet het nu laten zien'

'Mijn verhuurperiode was een realitycheck. Ik moet het nu laten zien'

10-07-2017 23:39
1

Ludcinio Marengo gaat dit seizoen vol voor zijn kans bij ADO Den Haag. De buitenspeler wil profiteren van de mogelijkheden die er in de voorhoede van de Hagenaars liggen. Vorig seizoen werd Marengo verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar dat was geen succes. Hij kwam slechts zes keer in actie.

"Het is zeker niet goed uitgepakt", zegt Marengo, die dit seizoen wil 'vlammen', tegen Omroep West. "Mijn verhuurperiode was een realitycheck. Hier is het allemaal wat groter en beter geregeld. Met alle respect naar Go Ahead Eagles. Ik ben getergd, ook omdat mijn contract afloopt en omdat mijn verhuurperiode niet goed verlopen is. Ik moet me nu laten zien."

Wedden

Meer odds

Marengo durft echter nog niet te zeggen hoe het seizoen er voor hem uit gaat zien. "Dat is nog te vroeg om te zeggen. Ik ga gewoon vlammen. Mijn contract loopt af. Ik krijg vertrouwen van de trainer (Alfons Groenendijk, red.). Ik moet het met beide handen aanpakken. Een gesprek met de trainer? Die gaat er deze week komen."

Marengo had met twee fraaie treffers een ruim aandeel in de 0-7 oefenzege op Serooskerke. "Gewoon naar binnengaan en verre hoekie, daar sta ik om bekend. Ik mag niet klagen. Vier wedstrijden, vier goals, paar assists."