Update: Zieke Larsson meldt zich 'gewoon' op trainingsveld Heerenveen

Update: Zieke Larsson meldt zich 'gewoon' op trainingsveld Heerenveen

12-07-2017 15:54
54

Sam Larsson is dinsdag niet aanwezig op de training van sc Heerenveen en gaat ook niet mee op trainingskamp naar Hoenderloo. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Volgens de krant lijkt een transfer in de maak. De officiële lezing van Heerenveen is dat de aanvaller ziek is, maar LC meldt dat de afwezigheid van Larsson niet los kan worden gezien van een transfer. Maandagavond werd al bekend dat Heerenveen een bod van Celta de Vigo van vier tot vijf miljoen euro had afgewezen.

Larsson wil zelf vertrekken en Heerenveen is bereid daaraan mee te werken, voor de juiste prijs. Dinsdagmiddag vertrekt de Friese selectie - zonder Larsson dus - naar Hoenderloo voor een trainingskamp dat tot zaterdag duurt. De Zweed zal zich daar niet melden. "Hij heeft zich officieel ziek gemeld", vertelt technisch manager Gerry Hamstra.

Update 12/7 15.54: Larsson lijkt zijn kont tóch niet tegen de krib te gooien. De Zweedse vleugelaanvaller staat woensdagmiddag 'gewoon' op het trainingsveld bij Heerenveen. Dat meldt de Leeuwarder CourantDe Friese formatie is momenteel op trainingskamp in Hoenderloo.