Wéér contractnieuws uit De Kuip: basiskracht verlengt en ligt nog drie jaar vast

Wéér contractnieuws uit De Kuip: basiskracht verlengt en ligt nog drie jaar vast

11-07-2017 16:24
52

Jan-Arie van der Heijden heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. De 29-jarige verdediger ligt nu vast tot de zomer van 2020. Aan het einde van afgelopen seizoen was er al overeenstemming bereikt over contractverlenging. 

"In mijn eerste seizoen bij Feyenoord heb ik niet alles gespeeld, maar ik ben in mezelf blijven investeren en heb het geloof gehouden dat het goed kwam", zegt Van der Heijden op de website van de Rotterdamse club. "Dat resulteerde vorig jaar in een mooi seizoen, een kampioenschap en een nieuw contract, daar ben ik heel blij mee."

Wedden

Meer odds

Nu wachten er nieuwe uitdagingen voor de linkspoot. "Er wordt hard getraind deze voorbereiding. We zien iets minder de bal dan tijdens het seizoen zelf, maar het belangrijkste is nu om topfit te worden. We moeten zorgen dat we er staan tegen Vitesse. Iedereen heeft weer zin om het dit jaar te laten zien. We willen ook dit seizoen mee gaan doen om de prijzen."

Maandag zette Jens Toornstra zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis in De Kuip. De Oranje-middenvelder ligt nu vast tot medio 2021