PSV zonder aanwinst en met De Jong in 'reserve-elftal' in tweede oefenduel

PSV zonder aanwinst en met De Jong in 'reserve-elftal' in tweede oefenduel

12-07-2017 19:08
6

Derrick Luckassen ontbreekt bij PSV in de oefenwedstrijd tegen FC Sion. De 22-jarige verdediger, die dinsdag aansloot bij de Eindhovense selectie na zijn overstap van AZ, zit niet bij de selectie.

PSV-trainer Phillip Cocu lijkt het nog te vroeg te vinden om Luckassen speelminuten te geven. Hij kiest voor een centrum met Daniel Schwaab en Nicolas Isimat-Mirin. Ook de niet helemaal fitte Davy Pröpper komt woensdagavond niet in actie tijdens de eerste oefenwedstrijd van PSV tijdens het trainingskamp in het Zwitserse Verbier.

Wedden

Meer odds

Cocu gaat na 45 minuten zijn volledige elftal wisselen en kiest dus in totaal voor 22 spelers. De opvallendste naam die in het 'reserve-elftal' na rust in actie komt is Luuk de Jong. De aanvoerder moet Sam Lammers voor laten gaan. Ook Jetro Willems begint op de bank. Adam Maher is de opvallendste naam in de basiself. De aftrap in Verbier is om 19.00 uur.

PSV in eerste helft: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat, Brenet; Maher, Hendrix, Ramselaar; Locadia, Lammers, Pereiro.

PSV in tweede helft: Koopmans; Van Vlerken, Van Bruggen, De Wijs, Willems; Rosario, Rigo, Paal; Bergwijn, De Jong, Gudmundsson.