Van Anholt wordt gepresenteerd en kan debuut maken tegen Manchester United

Van Anholt wordt gepresenteerd en kan debuut maken tegen Manchester United

12-07-2017 21:49
4

LA Galaxy is dolblij met de komst van Pele van Anholt. De 26-jarige vleugelverdediger, die transfervrij overkomt van Willem II, heeft een meerjarig contract getekend.

"Pele is een getalenteerde en multifunctionele speler, die kwaliteit en ervaring toevoegt aan onze verdediger", reageert Pete Vagenas, algemeen directeur van LA Galaxy, op de clubsite. "Onze staf heeft een uitstekende job gedaan door hem te vinden en hem binnen te halen."

De komst van Van Anholt werd dinsdag al aangekondigd door de Major League Soccer-club. Hij sluit per direct aan bij de selectie, die met Ashley Cole en Giovani Dos Santos twee grote namen telt, en kan komende zaterdag al in actie komen als LA Galaxy de sparringpartner is van Manchester United.

"We zijn heel blij dat we Pele kunnen verwelkomen in Los Angeles", reageert Galaxy-trainer Curt Onalfo. "Hij heeft veel ervaring opgedaan in de hoogste divisie van Nederland en heeft zichzelf bewezen als een productieve speler. We zijn ervan overtuigd dat hij goed past in onze competitie."