FC Twente maakt komst van nieuwe spits bekend: Blij dat hij voor ons kiest

FC Twente maakt komst van nieuwe spits bekend: "Blij dat hij voor ons kiest"

13-07-2017 12:20
18

FC Twente heeft een nieuwe aanvaller aangetrokken. De club bevestigt donderdag de komst van de twintigjarige Marco Kvasina.

De Oostenrijkse spits komt over van Austria Wien en tekent voor vier seizoenen in Enschede. Bij die club debuteerde hij al op zeventienjarige leeftijd en kwam hij tot 47 officiële wedstrijden, waarin hij viermmaal scoorde.

"Deze transfer geeft mij een trots gevoel", zegt Kvasina in een reactie op de website van FC Twente. "De laatste zes jaar heb ik voor Austria Wien gespeeld en nu is het moment gekomen om deze mooie nieuwe stap te zetten. De laatste jaren heb ik de Nederlandse competitie goed gevolgd en ook veel duels van FC Twente gezien, de goede sfeer in het stadion viel direct mij op. Het voetbal dat hier wordt gespeeld past bij mij en ik kijk uit naar het moment om voor deze mooie club te spelen."

Directeur Jan van Halst reageert namens Twente: "Met Marko Kvasina hebben we onze selectie kunnen versterken met een jonge talentvolle aanvaller, een fysiek sterke speler die lengte toevoegt aan onze voorhoede. We volgden Marko al enige tijd en we zijn blij dat hij voor FC Twente heeft gekozen."