Heracles maakt zevende versterking officieel en lonkt naar achtste: We zijn blij

Heracles maakt zevende versterking officieel en lonkt naar achtste: "We zijn blij"

14-07-2017 12:14
16

Heracles Amelo heeft de zevende versterking van deze zomer binnen. Sebastian Jakubiak heeft tijdens zijn stage een tweejarig contract afgedwongen, met een optie voor een extra seizoen.

De 24-jarige Jakubiak was afgelopen week al op proef in Almelo en overtuigde de technische staf. "Sebastian heeft tijdens zijn proefperiode een prima indruk gemaakt", verklaart algemeen directeur Nico-Jan Hoogma (foto) op de clubsite. "We zijn blij dat we hem hebben kunnen vastleggen."

Jakubiak komt over van SV Rödinghausen, dat uitkomt in de Duitse Regionalliga. Eerder was hij actief voor Hamburger SV en Sankt-Pauli. Bij Heracles Almelo gaat hij spelen onder rugnummer 21. Jakubiak moet nog wel een medische keuring ondergaan.

Heracles versterkte zich eerder deze zomer al met Dario van den Buijs, Harm Zeinstra, Dries Wuytens, Jamiro Monteiro, Paul Gladon en Bart van Hintum. TC/Tubantia meldt vrijdag dat Niels Leemhuis mogelijk aan dat rijtje wordt toegevoegd. De club is met de negentienjarige middenvelder in gesprek.