Bosz: 'Ajax zei dat hij zou blijven, het volgende moment was hij weg'

Bosz: 'Ajax zei dat hij zou blijven, het volgende moment was hij weg'

14-07-2017 13:45
42

Peter Bosz heeft op dit moment geen flauw idee of hij komend seizoen over Pierre-Emerick Aubameyang kan beschikken. Diverse topclubs hengelen al een tijdje naar de handtekening van de Gabonese spits.

Een transfer naar China lonkte voor Aubameyang, maar dat lijkt niet meer door te gaan. Dat wil niet zeggen dat de directie van Dortmund achterover kan leunen, want volgens BILD zijn ook Chelsea, Manchester City, Paris-Saint Germain en AC Milan geïnteresseerd in de spits.

Wedden

Meer odds

"Het is een geweldige speler", zegt Bosz tegen BILD. "Ik wil natuurlijk dat hij blijft, maar als ik eerlijk ben kan ik dat nu niet zeggen. We praten elke dag met hem. Ik praat iedere dag met Michael Zorc (technisch directeur, red.). In het voetbal kan alles heel snel gaan."

Bosz haalt een situatie bij Ajax aan, waar Arek Milik bij betrokken was. De Poolse spits verliet Amsterdam voor Napoli. "Vorig jaar zei Ajax dat hij zou blijven, het volgende moment was hij weg. Het duurt nog even tot het eind augustus is. Tot die tijd is er een hoop speculatie en gaat er nog veel gebeuren."