Nouri-vriend van PSV 'in shock': Ook buiten het veld is het zo'n goede jongen

Nouri-vriend van PSV 'in shock': "Ook buiten het veld is het zo'n goede jongen"

14-07-2017 19:00
5

De spelers van PSV hoorden donderdag het slechte nieuws over Abdelhak Nouri. Het dramatische bericht raakte een aantal PSV’ers extra hard. Onder meer Sam Lammers kent Nouri goed, van de Nederlandse jeugdelftallen. Lammers is geschokt door het nieuws, zo laat hij weten in gesprek met VoetbalPrimeur.

Emile van de Sande
BAGNES

Ook buiten de wedstrijden van de jeugdelftallen trok Lammers veel op met Nouri. Hij kent de Ajacied dan ook goed. "Ik heb bij verschillende jeugdelftallen van Oranje met hem samengespeeld. Net zoals Steven Bergwijn, Kenneth Paal, Yanick van Osch en Pablo Rosario. Wij praten daar wel over samen. Maar ook met het hele team hebben we het erover gehad. We hebben er met z'n allen bij stilgestaan", zegt Lammers tegen VoetbalPrimeur. 

De PSV-selectie kreeg het nieuws donderdag tijdens de lunch te horen. "Iedereen was flink in shock gisteren. Eigenlijk zijn we daar de hele dag mee bezig geweest. Het is moeilijk om daar dan niet aan te denken. Het is lastig om dan de knop om te zetten. Je bent er heel erg mee bezig. We hebben wel gewoon getraind, want de voorbereiding gaat door. Maar zoiets vreselijks kan je niet zo 1, 2, 3 van je af zetten", ervaart Lammers.

"Als je hem kent weet je wat voor een geweldige voetballer het is. Hij is zo goed in wat hij doet, zó technisch. Ook buiten het veld is het zo'n goede jongen, hij heeft niets kwaads in zich. Hij kan met iedereen goed overweg. Op het veld gaan we hem enorm missen."

Lees ook: Isimat-Mirin zwaar aangeslagen: "We zaten aan de eettafel toen we het hoorden"