Isimat-Mirin zwaar aangeslagen: We zaten aan de eettafel toen we het hoorden

Isimat-Mirin zwaar aangeslagen: "We zaten aan de eettafel toen we het hoorden"

13-07-2017 18:40
16

Ook bij PSV is het dramatische bericht over Abdelhak Nouri keihard aangekomen. De knop moest echter snel om: enkele uren nadat het bericht de PSV-selectie bereikte, stond de spelersgroep alweer op het trainingsveld in Zwitserland. Het is de keiharde realiteit waar ook Nicolas Isimat-Mirin mee moet dealen.

Emile van de Sande
BAGNES

"We zaten aan de eettafel toen we het hoorden", reageert Isimat-Mirin tegenover VoetbalPrimeur. De Franse verdediger van PSV is logischerwijs aangeslagen. "Het is echt dramatisch nieuws. Het is een vreselijk verhaal. Ik wens hem veel sterkte in zijn herstel."

Voor de middagtraining sprak trainer Phillip Cocu de spelersgroep kort toe. "We proberen er met z'n allen goed over te praten", aldus de mandekker van de Eindhovenaren. "Ik kan niet namens de groep reageren, ik kan enkel voor mezelf praten, maar dit is heel slecht nieuws. We moeten allemaal geloof hebben dat het goedkomt met hem."

"Als je zo'n verhaal hoort, realiseer je je wel dat je van elke seconde moet genieten. Het kan van het ene op het andere moment voorbij zijn. Dit is vreselijk, zoiets wens je niemand toe", besluit Isimat-Mirin.