'Transfer lijkt op handen: Chelsea neemt United-target niet mee naar Azië'

'Transfer lijkt op handen: Chelsea neemt United-target niet mee naar Azië'

14-07-2017 19:30
10

Nemanja Matic slaat de tour van Chelsea in Azië over. De Servische middenvelder lijkt op weg naar de uitgang op Stamford Bridge. Hij staat in de belangstelling van onder meer Manchester United.

Dat meldt The Times vrijdagavond. Ook de Italiaanse grootmachten Internazionale en Juventus dingen naar zijn handtekening. Matic wil vertrekken bij Chelsea. Hij ziet geen toekomst meer voor zichzelf nu Tiemoue Bakayoko op het punt staat te tekenen bij de Londenaren. Hij komt voor zo'n 45 miljoen euro over van AS Monaco.

Manchester United hoopt Matic snel te kunnen verwelkomen, zodat hij aan kan sluiten bij de tour in de Verenigde Staten. Manager José Mourinho wil hem er dolgraag bij hebben, maar Chelsea lijkt niet happig om de middenvelder te verkopen aan een rivaal. Daardoor maken ook de Italiaanse clubs nog kans.

Naast Matic ontbreekt ook Diego Costa op de lijst met spelers die afreizen naar Azië. Hij krijgt de tijd om een transfer af te ronden. Het lijdt weinig twijfel dat het om Atlético Madrid gaat. Ook Kurt Zouma, die waarschijnlijk wordt verhuurd aan Stoke City, en de geblesseerde Eden Hazard missen de tour.