Ajax-tegenstander smeekt om transfer: 'Tien clubs hebben contact opgenomen'

Ajax-tegenstander smeekt om transfer: 'Tien clubs hebben contact opgenomen'

14-07-2017 21:30
12

OGC Nice-speler Dalbert Henrique vertrekt liever vandaag dan morgen bij de Franse club. De linksback heeft op Facebook een verhaal geplaatst waarin hij de clubleiding smeekt om een vertrek. Dalbert heeft een aanbieding van Internazionale op zak en wil daar graag heen.

'Tien clubs hebben contact opgenomen met mijn zaakwaarnemer, waaronder Liverpool en Inter', schrijft de Braziliaan. 'Laatstgenoemde club doet veel moeite om me aan hun selectie toe te voegen. Ze hebben een voorstel gedaan dat ik niet kan weigeren en ik denk dat we over een paar dagen een beslissing kunnen nemen die voor iedereen goed is.'

Volgens Dalbert is het nu tijd voor een transfer. 'Ik ben erg gelukkig geweest in Frankrijk en ben Nice en de fans voor eeuwig dankbaar. Zij hebben me de kans gegeven om deel uit te maken van een groot project.'

'Ik reken op het begrip van de directie. Ik hoop dat ze me willen laten gaan, zodat ik een nieuwe stap kan zetten en een nieuwe uitdaging aan kan gaan, zodat ik uiteindelijk voor mijn land kan spelen. Dat is de droom van iedere speler. Het was lastig om te beslissen, maar ik ben er zeker van dat dit is wat ik wil', aldus Dalbert.

Nice is in de derde voorronde van de Champions League de tegenstander van Ajax. De wedstrijden worden op 26 juli en 2 augustus gespeeld.