Ajax speelt doelpuntrijk duel achter gesloten deuren met Genk gelijk

Ajax speelt doelpuntrijk duel achter gesloten deuren met Genk gelijk

15-07-2017 18:05
39

Ajax heeft een oefenduel met KRC Genk, dat achter gesloten deuren werd gespeeld, met 3-3 gelijkgespeeld. Het was de eerste oefenpot sinds het tragische nieuws rond Abdelhak Nouri.

Namens de ploeg van Marcel Keizer waren Justin Kluivert, Hakim Ziyech en David Neres trefzeker. Wie de doelpunten namens Genk maakten, is niet bekend. In de rust stond het 2-2. De laatste vijftien minuten werden volgemaakt door de jonkies van Jong Ajax.

Bij Ajax stond Norbert Alblas in het doel, die de nog altijd geblesseerde Benjamin van Leer verving. De defensie werd gevormd door aanvoerder Joël Veltman, Davinson Sánchez, Matthijs de Ligt en Nick Viergever. Op het middenveld speelde Ziyech samen met Lasse Schöne en Donny van de Beek. Voorin stelde Keizer Kluivert, Neres en Kasper Dolberg op.

Later op zaterdag speelt Ajax met een andere ploeg tegen PAOK Saloniki. Op dinsdag wordt er geoefend tegen Olympique Lyon. Op 26 juli nemen de Amsterdammers het in de derde voorronde van de Champions League op tegen OGC Nice.