'PSV vist achter het net: doelwit van 10 miljoen verkast naar Liverpool'

'PSV vist achter het net: doelwit van 10 miljoen verkast naar Liverpool'

15-07-2017 20:19
18

PSV kan de komst van Andy Robertson naar Eindhoven uit het hoofd zetten. Volgens Engelse media was de linksback van het gedegradeerde Hull City in beeld om Jetro Willems op te volgen. Robertson (23) koerst af op een transfer naar Liverpool. 

Dat schrijft boulevardkrant The Daily Mirror zaterdag. Hull en Liverpool praten over een transfersom van ongeveer tien miljoen euro. Robertson was afgelopen seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Hull. The Tigers eindigden op de achttiende plek in de Premier League en zijn komend jaar actief op het tweede niveau van Engeland. 

Liverpool-manager Jürgen Klopp zoekt al een tijdje naar een nieuwe linsback. Afgelopen seizoen speelde James Milner op die plek bij The Reds. Hij is een rechtspoot die liever op het middenveld staat. De Spanjaars Alberto Moreno is door Klopp gewogen en te licht bevonden. The Daily Mirror verwacht dat Hull en Liverpool binnen een week een akkoord hebben over Robertson.

In Eindhoven gaat de zoektocht naar een nieuwe back dus door. Dat Willems vertrekt, lijkt zeker. Eerder deze week zei hij 'liever vandaag dan morgen' te vertrekken

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s