'Feyenoord knapt af op vraagprijs van 5 miljoen; back ook te duur voor Genk'

'Feyenoord knapt af op vraagprijs van 5 miljoen; back ook te duur voor Genk'

15-07-2017 21:14
17

Een transfer van Marvin Zeegelaar naar Feyenoord wordt een heel lastig verhaal. Dat meldt de Portugese sportkrant Record dit weekeinde. Sporting Portugal, de werkgever van Zeegelaar, verlangt minimaal vijf miljoen euro voor de back. 

Dat bedrag weigert Feyenoord-directeur Martin van Geel op te hoesten voor een speler die afgelopen seizoen amper in actie kwam, weet Record. De Rotterdammers zijn naarstig op zoek naar een nieuwe linksback. Terence Kongolo werd onlangs verkocht en Lucas Woudenberg en Miquel Nelom lijken niet te voldoen.

Ook het RC Genk van de Nederlandse trainer Albert Stuivenberg zou deze maand bij Sporting Portugal hebben geïnformeerd naar Zeegelaar. De Belgen schrokken van de vraagprijs en kijken nu naar alternatieven. Record meldt tenslotte dat een transfer naar Engeland logischer is voor Zeegelaar.

Clubs uit de Premier League en zelfs het Championship zullen namelijk geen enkele moeite hebben met het prijskaartje van vijf miljoen. In januari 2017 was Zeegelaar dichtbij een overstap naar Norwich City.