Vitesse slaat toe bij Chelsea en legt middenvelder voor drie jaar vast: Erg leuk

Vitesse slaat toe bij Chelsea en legt middenvelder voor drie jaar vast: "Erg leuk"

17-07-2017 17:34
17

Mukhtar Ali maakt de overstap van Chelsea naar Vitesse. Maandagmiddag heeft de negentienjarige middenvelder een driejarig contract getekend in Arnhem. Tijdens de tweede competitiehelft van het afgelopen seizoen werd Ali al gehuurd van The Blues.

Nu verkast hij dus definitief naar Arnhem. "Ik ben opgetogen om weer terug te keren bij Vitesse en kan niet wachten om te beginnen. Hoe iedereen binnen en rondom de club mij vorig jaar heeft opgenomen, was een belangrijk onderdeel voor mijn keuze om terug te keren", zegt Ali op de website van Vitesse. 

"Daarnaast is het ook erg leuk dat ik weer samen ga spelen met Fankaty Dabo en Charlie Colkett, met wie ik in de jeugd van Chelsea veel samen heb gespeeld."

Technisch directeur Mo Allach is blij met het aantrekken van de tiener. "Mukhtar kent de club en onze manier van spelen inmiddels. Hij is multifunctioneel inzetbaar op het middenveld. De komende seizoenen kan hij zich ontwikkelen en bewijzen een waardevolle speler voor Vitesse te zijn." Eerder versterkte Vitesse zich met onder meer Thulani Serero, Bryan Linssen en Tim Matavz.