Streppel baalt: 'Het hoort bij het spel denk ik, ik kan hem moeilijk dwingen'

Streppel baalt: 'Het hoort bij het spel denk ik, ik kan hem moeilijk dwingen'

17-07-2017 18:07
21

Jurgen Streppel baalt van het feit dat Sam Larsson maandag niet op de jaarlijkse teamfoto van sc Heerenveen wilde. De 24-jarige Zweed keerde na de training snel huiswaarts.

Het is geen geheim dat Larsson deze zomer een transfer wil maken, maar vooralsnog wil geen enkele club voldoen aan de vraagprijs van Heerenveen. Die zou acht miljoen euro bedragen. "Hij is er niet, dat vind ik heel vervelend", reageert Streppel voor de camera van FOX Sports op de absentie van de aanvaller. "Ik ga er niet vanuit dat hij heel snel weg is, maar het hoort bij het spel denk ik."

"Nogmaals, ik had hem graag hier gehad, maar hij wil niet op de foto. Ik kan hem moeilijk dwingen", vervolgt de oefenmeester, die zegt nog niet moe te worden van alle geruchten rondom Larsson. "Ik steek daar geen energie in. Alleen de pers stelt er vragen over. Verder moeten wij met het elftal bezig zijn, met de jongens die we wel hebben."

Toch zal Larsson voorlopig ontbreken tijdens oefenduels van Heerenveen. "Op dit moment is hij er niet klaar voor om te spelen", aldus Streppel. "Laten we voor iedereen hopen dat er snel een oplossing komt. Tot die tijd moeten we het doen met de jongens die we hebben. De spelers die hier onder contract staan moeten hun afspraken nakomen. Daar zijn we mee bezig."