The Guardian voorspelt definitieve doorbraak van Berghuis in Premier League

The Guardian voorspelt definitieve doorbraak van Berghuis in Premier League

18-07-2017 12:26
19

Steven Berghuis gaat komend seizoen zijn definitieve doorbraak in de Premier League beleven. Althans, dat denkt The Guardian. Ondertussen probeert Feyenoord de rechtsbuiten nog altijd naar De Kuip te halen.

De Rotterdammers hebben al meermaals laten weten dat de club Berghuis na zijn huurperiode graag langer wil houden en de rechtsbuiten zelf ziet dat ook zitten, maar de onderhandelingen lopen vooralsnog bijzonder stroef. The Guardian denkt dat er helemaal geen plaats gaat vinden en tipt Berghuis als de man die dit seizoen gaat doorbreken bij Watford.

Wedden

Meer odds

'In zijn eerste seizoen bij Watford liet hij al een glimp zien van wat hij kan', schrijft The Guardian in een artikel over twintig spelers dit volgens de krant dit seizoen door gaan breken in Engeland. 'Vorig seizoen keerde hij terug naar Nederland om kampioen te worden met Feyenoord. Die club wil hem terug hebben, maar de 25-jarige aanvaller kan manager Marco Silva overtuigen om hem langer te behouden.'

Berghuis kwam na zijn komst van AZ tot negen invalbeurten bij Watford in zijn eerste jaar in Engeland. Destijds was Quique Sánchez Flores nog de trainer bij de Engelse club.