Update: Ayoub-transfer lijkt op komst: Ik hoop dat de clubs eruit komen

Update: Ayoub-transfer lijkt op komst: "Ik hoop dat de clubs eruit komen"

18-07-2017 21:04
48

FC Utrecht dreigt Yassin Ayoub kwijt te raken. Volgens Voetbal International is de middenvelder al persoonlijk rond met het Turkse Bursaspor.

De 23-jarige middenvelder kan in de Süper Lig 'een veelvoud verdienen' van wat hij nu bij FC Utrecht ontvangt. Het deze zomer zo daadkrachtige FC Utrecht heeft ook meteen een opvolger op het oog: het grote talent Joey Veerman van FC Volendam is in beeld in de Domstad. De partijen hebben al een gesprek achter de rug.

Voor FC Utrecht zou het vertrek van Ayoub naar de nummer veertien van Turkije van afgelopen seizoen een aderlating zijn. De middenvelder wordt daarmee de zoveelste belangrijke speler die vertrekt. Eerder trokken ook al Sébastien Haller, Robbin Ruiter, Nacer Barazite, Kevin Conboy, Andreas Ludwig en Sofyan Amrabat de deur achter zich dicht en keerde Richairo Zivkovic niet terug na zijn huurperiode.

Update 21.04 uur: Ayoub hoopt dat zijn transfer naar Bursaspor in orde komt. "Ik hoop dat de clubs eruit komen", aldus de international van Marokko in gesprek met FOX Sports. Zelf heeft hij al gesproken met de Turkse club. Bursaspor eindigde afgelopen seizoen op de veertiende plaats in de Süper Lig. Ook Joshua John, oud-speler van onder meer FC Twente en Sparta, speelt voor Bursaspor. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie