Feyenoord-aanwinst was 'echte Ajacied': 'Ik weet niet wat er is gebeurd'

Feyenoord-aanwinst was 'echte Ajacied': 'Ik weet niet wat er is gebeurd'

18-07-2017 21:29
60

Feyenoord-aanwinst Jerry St. Juste heeft via Instagram afscheid genomen van sc Heerenveen. De twintigjarige verdediger maakte dinsdag de overstap naar Feyenoord. De kampioen van Nederland betaalde zo'n vijf miljoen euro voor St. Juste. 

'Na 13 jaar liefde en leed, is het tijd voor de volgende stap. Met een brok in mijn keel wil ik de club waar ik ben opgegroeid, mijn teamgenoten en vooral de fans bedanken voor het vormgeven van mijn leven', schrijft de jonge stopper. 'Heel veel succes gewenst de komende jaren.' In een bijgevoegde compilatie zijn beelden te zien uit de loop der jaren. 

St. Juste begon zijn carrière bij amateurclub SV Marum. Jeugdtrainer Gert Groefsema laat dinsdag aan RTV Noord weten dat hij een beetje verrast is door de overstap van zijn voormalig pupil. "Ik had wel verwacht dat Jerry een stap zou maken naar de top-drie, maar ik had niet gedacht dat dat Feyenoord zou worden."

"Toen hij nog bij mij voetbalde in Marum, was hij een echte Ajacied. Ik weet niet wat er in die tussenjaren is gebeurd. Feyenoord is natuurlijk ook een mooie club." 

No Poll