'City bereikt akkoord met Real Madrid: transfersom van 30 miljoen plus bonussen'

'City bereikt akkoord met Real Madrid: transfersom van 30 miljoen plus bonussen'

19-07-2017 14:04
23

Manchester City heeft de slag om Danilo gewonnen. The Citizens hebben een akkoord bereikt met Real Madrid over een transfer van de rechtsback.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio. Volgens hem zijn City en Real het eens geworden over een transfersom voor Danilo. Nu moet de Braziliaan nog medisch gekeurd worden, waarna hij kan tekenen. Volgens Di Marzio betaalt City dertig miljoen euro. Daar kan nog vijf miljoen aan bonussen bijkomen. In Engeland ligt een contract voor vijf seizoenen klaar.

Wedden

Meer odds

Danilo leek op weg naar Chelsea, tot City roet in het eten gooide. De club uit Londen leek verzekerd van de komst van de rechtsback, die nu op weg is naar Manchester. Eerder maakte de ploeg van Pep Guardiola al 57 miljoen euro over voor Kyle Walker, die overkomt van Tottenham Hotspur, maar de Spanjaard wilde graag nog een extra rechtsback hebben.

Dani Alves stond als nummer één op het verlanglijstje van City, maar die koos op het laatste moment ineens voor een transfer naar Paris-Saint Germain. Toen schakelde de club over op Danilo. Die is nu bijna binnen.