FC Utrecht droomt van Sneijder: 'Zouden Wesley er graag bij hebben'

FC Utrecht droomt van Sneijder: 'Zouden Wesley er graag bij hebben'

19-07-2017 17:05
83

FC Utrecht maakt er geen geheim van dat het Wesley Sneijder graag terug zou willen halen naar zijn geboortestad. Bij monde van trainer Erik ten Hag en middenvelder Zakaria Labyad laat de club weten de Oranje-international met open armen te willen ontvangen.

Volgens Voetbal International ontkent Guido Albers, de zaakwaarnemer van Sneijder, dat FC Utrecht in de markt is voor zijn cliënt. Toch worden de Domstedelingen in verband gebracht met de middenvelder, die sinds zijn vertrek bij Galatasaray vorige week zonder club zit. "Een speler met zijn kwaliteiten is denk ik bij iedere Nederlandse club een uitstekende toevoeging", reageert Labyad enthousiast.

Wedden

Meer odds

Labyad is niet bang om zijn eigen plek kwijt te raken wanneer Sneijder daadwerkelijk naar de Domstad komt. "Waar ik moet spelen als hij komt? Dat is aan de trainer. Ik denk dat we prima samen op het veld kunnen staan. Dat is wel iets dat ik graag zou willen."

Ten Hag staat op zijn beurt open voor de komst van Sneijder. "We zouden Wesley er natuurlijk graag bij willen hebben, meer heb ik er niet over te zeggen. Als er nieuws is, zal de club dit naar buiten brengen."