Guardiola houdt vertrek Agüero tegen: 'We praten met drie of vier spelers'

Guardiola houdt vertrek Agüero tegen: 'We praten met drie of vier spelers'

19-07-2017 18:48
5

Manager Pep Guardiola heeft alle geruchten over een transfer van Sergio Agüero ontzenuwd. De Spaanse manager wil de 29-jarige aanvaller onder geen beding laten gaan.

"Hij is onze speler. Hij blijft hier", zijn de duidelijke woorden van Guardiola, geciteerd door de BBC. Agüero is niet langer zeker van een basisplaats bij Manchester City. De laatste maanden van het afgelopen seizoen kreeg Gabriel Jesus geregeld de voorkeur in de punt van de aanval. De Argentijn zou dan ook niet helemaal tevreden zijn met zijn rol in het Etihad Stadium.

Eerder deze week werd gemeld dat Agüero in beeld is bij Chelsea, maar Guardiola maakt aan alle speculaties dus een eind. Nu Alvaro Morata voor een overstap naar Stamford Bridge staat, is het de vraag of The Blues serieus werk wilden maken van Agüero.

Guardiola wilde niet ingaan op namen van nieuwe spelers. City zou dicht bij het aantrekken van Danilo en Benjamin Mendy zijn, terwijl ook Alexis Sánchez in beeld is. "We praten met drie of vier spelers om te zien of ze naar ons kunnen komen. We moeten vernieuwen."