Feyenoord-rivalen kunnen borst natmaken: Ik kom om basisspeler te worden

Feyenoord-rivalen kunnen borst natmaken: "Ik kom om basisspeler te worden"

20-07-2017 14:40
55

Zijn eerste dagen bij Feyenoord hebben indruk gemaakt op Jeremiah St. Juste. De verdediger is na zijn komst van sc Heerenveen direct meegegaan op trainingskamp naar Oostenrijk.

"Nu merk je pas hoe groot de club Feyenoord is", zegt St. Juste in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De vele supporters die zijn meegereisd, het niveau van de trainingen dat een stuk hoger ligt dan bij sc Heerenveen; aan alles voel je dat je een paar stappen omhoog hebt gemaakt."

St. Juste heeft de stap naar De Kuip niet gemaakt om reserve achter Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin te worden. "Ik kom naar Feyenoord om basisspeler te worden. De club heeft vertrouwen in mij en ik heb vertrouwen dat het me gaat lukken. Het is nu aan mij. Qua speler pas ik denk ik goed bij Feyenoord. Ik houd van mooi voetbal, maar als het moet gooi ik er ook graag strijd tegenaan. Die combinatie past hier wel. Of dit een tussenstap voor me is? Elke voetballer is ambitieus en wil het maximale uit zijn loopbaan halen. Maar voorlopig telt alleen Feyenoord."