Ten Hag voert slechts één wijziging door in opstelling: Dessers op de bank

Ten Hag voert slechts één wijziging door in opstelling: Dessers op de bank

20-07-2017 18:26
22

FC Utrecht wil zich donderdagavond vanaf 19.30 uur ten koste van het Maltese Valletta FC plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League. Erik ten Hag heeft zijn ploeg op één plaats gewijzigd in vergelijking met het heenduel (0-0).

Jeff Hardeveld speelde in Malta tachtig minuten mee, maar is nu niet van de partij. De linksback zit ook niet op de bank. Zijn plek in het elftal wordt ingenomen door routinier Wout Brama, die voor de defensie zal spelen. Dat betekent dat Urby Emanuelson nog even moeten wachten op zijn eerste basisplaats voor de club uit de Domstad.

Ten Hag stuurt verder dezelfde tien namen het veld in. Aankoop Simon Makienok vormt samen met Gyrano Kerk het aanvalskoppel. Spits Cyriel Dessers, die deze zomer overkwam van NAC Breda, is fit genoeg bevonden om bij de laatste achttien te zitten. De Belg ontbrak in Malta nog vanwege een voetblessure.

FC Utrecht speelt zijn eerste Europese thuisduel opvallend genoeg in Waalwijk, omdat de eigen Galgenwaard een speellocatie is voor het EK vrouwenvoetbal en er dus niet in het eigen stadion gespeeld kan worden.