Morata landt in Engeland en is in de wolken met megadeal: 'Dit is de beste club'

Morata landt in Engeland en is in de wolken met megadeal: 'Dit is de beste club'

20-07-2017 19:05
20

Chelsea staat op het punt om een megatransfer aan te kondigen. The Blues zullen zich snel gaan versterken met Real Madrid-spits Alvaro Morata. De Spanjaard is al aangekomen in Engeland en kijkt erg uit naar zijn nieuwe avontuur.

Morata kwam donderdag aan op de luchthaven Heatrow waar hij uiteraard werd opgevangen door de Britse voetbalpers. Hij liet tegenover Sky Sports weten dat hij enorm blij is met zijn aanstaande overgang. ''Dit is de beste club. Antonio Conte is één van de beste managers ter wereld en ik ben enorm blij dat ik met hem kan werken'', zo deelde Morata mee.

De 24-jarige aanvaller stond ook in de belangstelling van Manchester United, maar die kozen uiteindelijk voor Romelu Lukaku. Morata werd gevraagd hoe dicht hij bij een overgang naar Old Trafford stond, maar de 21-voudig international wilde daar weinig over kwijt. ''Ik weet het niet. Het belangrijkste is dat ik hier ben om voor Chelsea te gaan spelen. Eindelijk ben ik hier'', aldus Morata.

Tot slot bevestigde Morata dat enkel een probleem bij de medische testen nog roet in het eten kan gooien. Chelsea moet overigens zeer diep in de buidel tasten, want de Engelse topclub verbreekt het eigen clubrecord om zijn komst mogelijk te maken. Morata speelde het afgelopen seizoen 40 duels voor Real Madrid, waarin hij goed was voor 21 treffers.