Dolgelukkige Haps: ''Ik kan nu al niet wachten om in De Kuip te staan''

Dolgelukkige Haps: ''Ik kan nu al niet wachten om in De Kuip te staan''

20-07-2017 19:23
74

Feyenoord sloeg deze week een dubbelslag door Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps respectievelijk bij sc Heerenveen en AZ weg te halen. Haps is dolblij met zijn stap naar de landskampioen en kijkt erg uit naar de samenwerking met Giovanni van Bronckhorst als ook het Champions League-avontuur van Feyenoord.

Haps droomt er al van om uit te komen in het miljoenenbal. ''Het was niet de doorslaggevende reden om voor Feyenoord te kiezen, maar wel iets heel moois. Ik kan nu al niet wachten om in De Kuip te staan, wanneer de grote tegenstanders bij ons op bezoek komen. De entourage moet dan helemaal indrukwekkend zijn'', laat de razendsnelle linksachter weten aan het Algemeen Dagblad.

Zoals gezegd is Haps blij met Van Bronckhorst als coach, van wie hij nog veel denkt te kunnen leren. ''Net als ik, is de trainer een linksback. Ik heb al wat jaartjes ervaring als voetballer, maar je merkt dat hij weer net wat aanwijzingen geeft waardoor ik weer wat stapjes beter word. Mooi dat ik onder zo’n trainer kan werken'' besluit Haps, die zaterdag zal debuteren in een vriendschappelijk duel tegen Bundesliga-club SC Freiburg.