Update: Zaakwaarnemer bevestigt nu écht akkoord: Willems tekent voor vier jaar

Update: Zaakwaarnemer bevestigt nu écht akkoord: Willems tekent voor vier jaar

20-07-2017 23:55
53

Jetro Willems kan vrijdag eindelijk zijn langverwachte transfer naar Eintracht Frankfurt afronden. De Bundesliga-club wil dat de linksback aanhaakt, voordat de selectie maandag naar Zuid-Tirol vertrekt voor een trainingskamp.

Dat melden Duitse bronnen aan het Eindhovens Dagblad. Voor alle partijen is haast geboden. Frankfurt wil met een complete selectie op trainingskamp, Willems wil niet te veel trainingsdagen missen en PSV hoopt zo snel mogelijk op zoek te kunnen naar een vervanger.

Wat er zich precies heeft afgespeeld sinds maandag, wilde geen van de betrokken partijen zeggen. De clubs leken een definitief akkoord te hebben gesloten, maar daar is nog altijd geen sprake van. Volgens het ED waaien vanuit Duitsland berichten over dat Eintracht Frankfurt en PSV stevige onderhandelingen voeren over de betalingscondities.

PSV onthoudt zich van commentaar zolang de handtekeningen niet op papier staan of de deal alsnog definitief is geklapt. Ook het kamp Willems hult zich in stilzwijgen.

Update 23.55: De transfer van Jetro Willems naar Eintracht Frankfurt is nu écht definitief. Dat bevestigt zaakwaarnemer Sigi Lens aan De Telegraaf. De linksback tekent een contract voor vier seizoenen bij de Bundesliga-club. PSV ontvangt ruim zes miljoen euro, exclusief bonussen. De Eindhovenaren gaan op zoek naar een vervanger.