'PSV rondt vrijdag transfer af; nóg twee vertrekkers, belangstelling voor tweetal'

'PSV rondt vrijdag transfer af; nóg twee vertrekkers, belangstelling voor tweetal'

21-07-2017 07:23
48

Na het definitieve vertrek van Jetro Willems is PSV van plan om nog twee spelers uit te zwaaien. Verwacht wordt dat zowel Adam Maher (foto) als Marcel Ritzmaier de club voor 1 september verlaat. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag. Zoals bekend komen Maher en Ritzmaier vertrekken uit Eindhoven. De twee middenvelders hebben nog een doorlopend contract, maar komen niet voor in de plannen van trainer Phillip Cocu. PSV gaat dan ook niet in de weg liggen wanneer een geïnteresseerd club zich meldt. 

Rond doelman Jeroen Zoet en Santiago Arias gaan de nodige transfergeruchten. Zoet werd donderdag gelinkt aan Benfica, terwijl de naam van Arias rondzingt bij diverse ploegen uit de Premier League. PSV kan voor het duo flinke transfersommen vragen. 

Zeker is het afscheid van Willems. Hij werd eerder deze week gekeurd door Eintracht Frankfurt. De transfer van de linksback naar Duitsland liep daarna enige vertraging op. Inmiddels is er alsnog een akkoord bereikt. Vrijdag tekent Willems in Frankfurt. PSV ontvangt naar verluidt zes à zeven miljoen euro voor hem.