Bilal over 'rare gozer' van Feyenoord: We houden niet echt van stille jongens

Bilal over 'rare gozer' van Feyenoord: "We houden niet echt van stille jongens"

21-07-2017 17:36
26

Bilal Basacikoglu verwacht dat Feyenoord deze zomer nog aanvallende versterkingen gaat halen. De buitenspeler geeft ook aan dat hij een transfer niet uitsluit, al houdt hij daar momenteel geen rekening mee.

"Ik denk dat er nog wel buitenspelers bij gaan komen", zegt Bilal tegen Voetbal Inside. "Dat is normaal bij een topclub als Feyenoord. Vooral als je Champions League gaat spelen. Of ik een transfer ga maken? Dat weet ik niet. Het kan altijd gebeuren. Ik heb het naar m'n zin hier en wil door de voordeur vertrekken. Hopelijk gebeurt dat nog."

Het is op het trainingskamp wel zwoegen voor Bilal, want op de kamers is er geen airco. "Het is in Oostenrijk normaal dat daar geen airco is. Ik denk dat ze dat gewend zijn. Twee jaar geleden hadden we dat ook al niet. Ik hoor dat dat normaal is hier."

Ondertussen laat de aanvaller zich ook nog uit over huurling Kevin Diks, die tijdens het interview achter hem staat. "Het is een rare gozer af en toe", grapt hij. "Het is een hartstikke leuke jongen. Lekker gezellig, niet stil aan tafel. Hij maakt z'n grapjes. We houden niet echt van stille jongens."